× Dashboard Helpdesk Contact Registreren Inloggen

Veilig dichtbij: een masterclass relationele veiligheid

Terugkijken

I.v.m het interactieve karakter van deze sessie is het i.v.m. de privacy van de deelnemers niet mogelijk deze sessie terug te kijken.

Spreker(s)
Swanny Van der Scheer (Terwille Verslavingszorg)
Jan Van Veen (Terwille Verslavingszorg)

Omschrijving
'Men often hate eachother because they fear eachother; they fear eachother because they don't know eachother; they don't know eachother because they cannot communicate; they cannot communicate because they are seperated' - Martin Luther King
Kennen wij degene die wij behandelen? Wíllen wij hem kennen? Kennen wij onszelf? Relationele veiligheid is via nabijheid en het kennen van jezelf, de ander en de omgeving van de ander komen tot verandering en verbinding. Maar is verbinding altijd veilig? En hoe doe je dat, verbinden?
Jan van Veen, psychiater bij Terwille, en Swanny van der Scheer, projectleider van onder andere de Spetse Hoeve, voorzien het begrip relationele veiligheid van diepgang met theoretische onderbouwing en ervaringen uit de praktijk. Via een quiz en chat is er interactie. Na deze masterclass weet je wat relationele veiligheid inhoudt, hoe het zich verhoudt tot de doelgroep met persoonlijkheidsproblematiek en wat je kunt doen om het handen en voeten te geven in je eigen beroepspraktijk.

Interessant voor jou omdat
We via relationele veiligheid sneller komen tot goed behandelresultaat. En het werkt ook nog eens fijner.

Type sessie
Digitale workshop

Wanneer
dinsdag 26 januari 2021 van 12:15 tot 13:15 uur


naar boven