× Dashboard Helpdesk Contact Registreren Inloggen

Homerun ontsnapt: een digitale escaperoom

Terugkijken

I.v.m het interactieve karakter van deze sessie is het i.v.m. de privacy van de deelnemers niet mogelijk deze sessie terug te kijken.

Spreker(s)
Martine Meijer (Humanitas DMH Homerun Forensisch)
Janny Fliers (Humanitas DMH Homerun Forensisch)
Martine Meijer (Humanitas DMH Homerun Forensisch)
Astrid van Reijsen ()
Alexander Gout (Humanitas DMH - Homerun Forensische Zorg)
Michiel Heijl (Humanitas- dmh Homerun Forensische Zorg)
Jochem Hooghiemstra (Humanitas-DMH)
Femke Staijen (Humanitas DMH)
Luc Gennissen ()
Zoë Krijnen (Humanitas DMH)

Omschrijving
Vastzitten. Voor onze doelgroep heeft dit nog wel eens een letterlijke betekenis. Voor de maatschappij lijkt het soms een kwestie van 'eigen schuld, dikke bult'. Maar professionals weten dat dit niet zo simpel ligt. De situatie waarin onze doelgroep zit is lang niet altijd een keuze. We weten veel van onze cliënten. We willen onderzoeken wat het voor hen betekent om te moeten omgaan met situaties waarvoor ze niet hebben gekozen. Om vast te zitten in een situatie. In het beeld dat anderen van je hebben. Te moeten dealen met je eigen mogelijkheden en beperkingen. Dat vraagt veel van een mens. In deze digitale escaperoom ervaar je hoe het is om in een situatie te zitten die je niet begrijpt. Die van je vraagt je aan te passen.
Hoe zou het voelen? Zijn wij in staat om een andere bril op te zetten? Open te staan voor een andere perceptie van de wereld zoals wij die kennen? Als jou dit samen met je teamgenoten lukt, zijn jullie misschien wel de winnaar. En dat zou boffen zijn. Al is het sowieso boffen dat wij deze uitdaging alleen deze keer hoeven aan te gaan.

Interessant voor jou omdat
We met ludieke opdrachten deelnemers meenemen in een wereld van complexe taal, maffe raadsels en onverwachte gebeurtenissen. Waar het bij een normale escaperoom gaat om zo zelfstandig mogelijk te ontsnappen, draait het hier júist om samenwerken en het vragen van hulp. Zonder de uitkomst te weten. Hoe is dat?

Type sessie
Escaperoom

Wanneer
dinsdag 26 januari 2021 van 12:15 tot 13:15 uur


naar boven