× Dashboard Helpdesk Contact Registreren Inloggen

Ontsnap uit je oude leven!

Terugkijken

I.v.m het interactieve karakter van deze sessie is het i.v.m. de privacy van de deelnemers niet mogelijk deze sessie terug te kijken.

Spreker(s)
Evelien Tulp (Novadic-Kentron)
Rianne Pingen (Novadic-Kentron)

Omschrijving
Na het plegen van een delict ben je voor de zoveelste keer opgepakt. Dit wil je niet meer. Je wilt ontsnappen uit je oude leventje. Dat kan met onze online escaperoom. Je doorloopt het hele traject. We starten in de gevangenis en door het oplossen van allerlei puzzels, raadsels en het meedoen aan behandelinterventies kan je steeds een stap verder komen: naar de kliniek, een ambulant traject en vervolgens een eigen plek. De sleutel tot het ontsnappen uit je oude leventje is dichtbij. Onze ervaringsdeskundigen kunnen je door middel van hints verder helpen! Vanuit hun eigen ervaring weten ze als geen ander hoe het is om vast te zitten of hoe je moet omgaan met stigma's over verslaafde criminelen.
Ervaringsdeskundigen in de zorg zijn heel belangrijk. Samenwerking met een ervaringsdeskundige levert een positieve bijdrage aan de begeleiding en behandeling van de cliënt. Door middel van deze escaperoom laten we zien hoe we dat doen binnen Novadic-Kentron. Binnen zowel het toezicht van een cliënt als de forensische zorg. We laten zien waar hun expertise ligt en hoe de samenwerking is tussen behandelaren en toezichthouders.

Interessant voor jou omdat
Werken met ervaringsdeskundigen essentieel en onmisbaar is in onze zorg. In deze escaperoom laten we je spelenderwijs zien hoe we het aanpakken.

Type sessie
Escaperoom


naar boven